Parteneri

venus

Venus Five Photo Studio

Partener foto

Venus Five este unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie independente. Misiunea echipei este de a promova progresul in arta fotografiei. Pe langa sedintele foto profesioniste pentru cei care isi doresc fotografii personale, portrete business ori fotografii de produs, Studioul Venus Five organizeaza cursuri de fotografie atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.

VIZITEAZA >
ABestLounge

A_Best Lounge

Partener business

Conceptul A_BEST Business Lounge se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor si start-up-urilor care sunt in cautarea unui spatiu de lucru, fiind un loc ideal pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati.

VIZITEAZA >

PR wave

Partener media

De aproape 8 ani de zile Prwave aduce în atenția tuturor celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini, împreună cu știri actualizate permanent.

VIZITEAZA >
prj

The PR Journal

Partener media

The PR Journal este o platformă integrată de comunicare: print, evenimente și online. Include analize ale campaniilor de PR, interviuri cu persoane de decizie din companii și instituții, tips & tricks specifice activității de relații publice, studii de caz, precum și secțiunile Lunch with CEO, Public Affairs și PR for start-up.

VIZITEAZA >
prromania

PR Romania

Partener media

Portalul PR Romania este o resursă online de referință în domeniul Relațiilor Publice. Nume sonore ale PR-ului autohton și internațional semnează articole, analize și interviuri pe www.pr-romania.ro.

VIZITEAZA >
logo-publica

Publica

Partener media

Publica este una dintre cele mai renumite edituri din România, în portofoliul căreia se regăsesc nume relevante precum Malcolm Gladwell, Daniel Kahneman, Joseph Stiglitz, Sir Ken Robinson, Richard Branson, Dan Ariely.

VIZITEAZA >

BLOG

Calendar cursuri

<< Mai 2017 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Newsletter