Parteneri

Canopy

Partener business

Canopy este acea agenție de performance marketing care îți aduce rezultate de top și care te ajută să îți duci business-ul la următorul nivel. Este formată dintr-o echipă de 16 specialiști-traineri Google, pe care îi unește pasiunea pentru pay per click, eforturile lor clasând agenția în topul celor 3 companii de performance marketing, conform bugetelor PPC administrate.

Căutând în permanență soluții de eficientizare și obținere a unor rezultate din ce în ce mai bune, Canopy este singura agenție din România care investește în RPA, dezvoltând o soluție internă de automatizare prin tehnologia UiPath, pentru a optimiza campaniile de performance marketing, în baza filozofiei Lean Six Sigma.

Canopy este despre performanță, marketing digital la înălțime și nu în ultimul rând despre oameni și pisici, Sheeba și Nopy, probabil singurele blănoase care au o fișă a postului.

 

 

VIZITEAZA >

Venus Five Photo Studio

Partener foto

Venus Five este unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie independente. Misiunea echipei este de a promova progresul in arta fotografiei. Pe langa sedintele foto profesioniste pentru cei care isi doresc fotografii personale, portrete business ori fotografii de produs, Studioul Venus Five organizeaza cursuri de fotografie atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.

VIZITEAZA >

A_Best Lounge

Partener business

Conceptul A_BEST Business Lounge se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor si start-up-urilor care sunt in cautarea unui spatiu de lucru, fiind un loc ideal pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati.

VIZITEAZA >

PR wave

Partener media

De aproape 8 ani de zile Prwave aduce în atenția tuturor celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini, împreună cu știri actualizate permanent.

VIZITEAZA >

Proud To Be Romanian

Partener media

Proud To Be Romanian, Proud To Be Romanian Medical Tourism și Proud To Be Romanian Tourism and Gastronomy sunt parte a unui concept dedicat promovării României și a modelelor contemporane românești – personalități, antreprenori din toate domeniile, brand-uri și destinații – în afara granițelor, cât și românilor de pretutindeni.

VIZITEAZA >

PR Romania

Partener media

Portalul PR Romania este o resursă online de referință în domeniul Relațiilor Publice. Nume sonore ale PR-ului autohton și internațional semnează articole, analize și interviuri pe www.pr-romania.ro.

VIZITEAZA >

Publica

Partener media

Publica este una dintre cele mai renumite edituri din România, în portofoliul căreia se regăsesc nume relevante precum Malcolm Gladwell, Daniel Kahneman, Joseph Stiglitz, Sir Ken Robinson, Richard Branson, Dan Ariely.

VIZITEAZA >

BLOG

Calendar cursuri

<< sept. 2019 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Newsletter