Despre Marcomm Pills

Marcomm Pills este o scoala de comunicare alternativa in care predau doar practicieni pentru practieni.

Cursurile noastre acopera o arie larga din domeniul comunicarii integrate: marketing, comunicare interna, e-commerce, indoor & outdoor advertising, branding, CSR, blogger relations, digital PR, media buying din domenii cheie: banking, FMCG, pharma, oil&gas, IT&C, HoReCa, turism.

CINE SUNT PROFESORII?

Trainerii sunt practicieni din agenții și din companii cu experiență de minimum 8-10 ani in marcomm. Sunt hands on in serviciile pe care le livreaza, au inisght-uri autentice si nu doar principiale; isi doresc sa aduca o contributie reala la comunitatea de marcomm din Romania, ii recomanda o practica foarte consistenta si nu experienta pedagoica. Unii sunt talentanti si la predat, insa, principalul criteriu de selectie este experienta in crearea de campanii care schimba comportamente, aduc clienti, loializeaza clienti, pozitioneaza compania, rezolva probleme reale de business.

CINE SUNT ELEVII?

Ca sa iti fie utile cursurile de comunicare Marcomm Pills este important să fii practician cu minimum 1-3 ani de experiență în domeniul marcomm. Daca nu ai trecut tu insuti prin crize de imagine, produse sau servicii de nevandut, servicii pe care livreaza multi altii si care nu aduc nimic nou, probleme de gasire si loializare a clientilor, este posibil ca aceste cursuri de comunicare sa ti se para un dialog strain.

Trainerii nostri vorbesc deschis despre cele mai bune practici in abordarea clientului roman.
Ce functioneaza, ce il face pe roman sa cumpere, sa iubeasca un brand fie ca este vorba despre produse sau serviicii pentru segmentul B2B sau B2C.

CUM NE-A VENIT IDEEA?

Confident Communications a inceput ca o agentie butic specializata pe comunicare B2B pentru companii straine care veneau pentru prima data in Romania. Multe brief-uri solicitau tactici si actiuni care in Romania nu functionau pentru ca presa, clientul clientului era diferit de cel din Anglia, din Brazilia, din Italia, din Ucraina sau din Bulgaria, de exemplu.

Asa a venit ideea sloganului “How to get the Romanian client”.

Asadar cursurile de comunicare Marcomm Pills sunt un dialog despre ce a functionat “pe bune” in relatia cu publicul tinta din Romania, dupa ce ai testat tot ce era corect.

PARTENERI