Parteneri

Spaces

Partener business

Spaces

Spaces oferă medii de lucru creative cu un spirit antreprenorial unic în sute de locații din toată lumea. Aceste spații de lucru sunt create pentru a inspira oameni cu o gândire vizionară, inovatoare și revoluționară, care cred cu tărie în depășirea obiectivelor proprii. Concepute special cu scopul de a încuraja creativitatea, Spaces cultivă idei prin adunarea unei comunități dinamice de companii mici, antreprenori și întreprinzători din cadrul corporațiilor sub același acoperiș.

Spaces este o marcă funcțională a IWG plc: grupul care deține o serie de furnizori de spații de lucru de top. Alte mărci din portofoliul IWG sunt Regus, Signature by Regus, HQ și No18.

 

spacesworks.com

VIZITEAZA >

Antreprenor în România

Partener business

Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.

VIZITEAZA >

Camera de Comert si Industrie Iasi

Partener business

Camera de Comert si Industrie Iasi este înfiintată din initiativa comerciantilor, a dobândit personalitate juridică la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului prin care a fost recunoscută si este continuatoarea de drept a Camerei de Comert si Industrie desfiintată prin Decretul nr. 74/1949, publicat în Monitorul Oficial nr. 47 al RPR din 25 februarie 1949.

Camera de Comert si Industrie Iasi este o organizatie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra si sustine interesele membrilor săi si ale comunitătii de afaceri în raport cu autoritătile publice si cu organismele din tară si din străinătate.

Camera de Comert si Industrie Iasi este membru de drept al Camerei de Comert si Industrie a României si face parte din Sistemul Camerelor de Comert din România.

Activitatea de organizare si functionare a Camerei de Comert si Industrie Iasi este reglementată de prevederile Statutului Camerei, în conformitate cu prevederile statutului-cadru al Camerelor de Comert judetene aprobat în Adunarea Generală a Camerei de Comert si Industrie a României din data de 27.12.2007, precum si cu prevederile Legii nr. 335/2007 privind Camerele de Comert din România, cu modificările si completările ulterioare.

VIZITEAZA >

Canopy

Partener business

Canopy este acea agenție de performance marketing care îți aduce rezultate de top și care te ajută să îți duci business-ul la următorul nivel. Este formată dintr-o echipă de 16 specialiști-traineri Google, pe care îi unește pasiunea pentru pay per click, eforturile lor clasând agenția în topul celor 3 companii de performance marketing, conform bugetelor PPC administrate.

Căutând în permanență soluții de eficientizare și obținere a unor rezultate din ce în ce mai bune, Canopy este singura agenție din România care investește în RPA, dezvoltând o soluție internă de automatizare prin tehnologia UiPath, pentru a optimiza campaniile de performance marketing, în baza filozofiei Lean Six Sigma.

Canopy este despre performanță, marketing digital la înălțime și nu în ultimul rând despre oameni și pisici, Sheeba și Nopy, probabil singurele blănoase care au o fișă a postului.

 

 

VIZITEAZA >

Venus Five Photo Studio

Partener foto

Venus Five este unul dintre cele mai mari studiouri de fotografie independente. Misiunea echipei este de a promova progresul in arta fotografiei. Pe langa sedintele foto profesioniste pentru cei care isi doresc fotografii personale, portrete business ori fotografii de produs, Studioul Venus Five organizeaza cursuri de fotografie atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.

VIZITEAZA >

A_Best Lounge

Partener business

Conceptul A_BEST Business Lounge se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor si start-up-urilor care sunt in cautarea unui spatiu de lucru, fiind un loc ideal pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati.

VIZITEAZA >

PR wave

Partener media

De aproape 8 ani de zile Prwave aduce în atenția tuturor celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini, împreună cu știri actualizate permanent.

VIZITEAZA >

Proud To Be Romanian

Partener media

Proud To Be Romanian, Proud To Be Romanian Medical Tourism și Proud To Be Romanian Tourism and Gastronomy sunt parte a unui concept dedicat promovării României și a modelelor contemporane românești – personalități, antreprenori din toate domeniile, brand-uri și destinații – în afara granițelor, cât și românilor de pretutindeni.

VIZITEAZA >

PR Romania

Partener media

Portalul PR Romania este o resursă online de referință în domeniul Relațiilor Publice. Nume sonore ale PR-ului autohton și internațional semnează articole, analize și interviuri pe www.pr-romania.ro.

VIZITEAZA >

Publica

Partener media

Publica este una dintre cele mai renumite edituri din România, în portofoliul căreia se regăsesc nume relevante precum Malcolm Gladwell, Daniel Kahneman, Joseph Stiglitz, Sir Ken Robinson, Richard Branson, Dan Ariely.

VIZITEAZA >

BLOG

Calendar cursuri

<< apr. 2024 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Newsletter