Adina Ionescu

Director Comunicare Grup Renault Romania

Adina Ionescu este Directorul de Comunicare si Responsabilitate Sociala Corporativa a Grupului Renault Romania.

Spusa pe scurt, povestea vietii ei profesionale cuprinde peste 20 de ani de experienta in comunicare, in companii multinationale – lideri in industriile in care activeaza si 3 ani de voluntariat in ONG-uri.  Profesia si pozitiile – cheie pe care le-a detinut i-au conferit expunere la medii de afaceri diferite precum Petrol si gaze (MOL), Retele si tehnologii (Alcatel-Lucent / Nokia), Managementul energiei (Schneider Electric) sau Electronice, telefonie mobila si semiconductori (Samsung Corporation).

Adina Ionescu este absolventa a facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, unde a finalizat si un master in „Comunicare si marketing”. In plus, a obtinut o diploma profesionala in Relatii Publice, la the Chartered Institute of Public Relations din Londra. 

Printre responsabilitatile asumate de-a lungul carierei sale profesionale figureaza : stabilirea si dezvoltarea strategiei de comunicare pe termen mediu si lung, definirea platformelor si actiunilor de responsabilitate sociala corporativa, managementul reputatiei, gestionarea activitatilor departamentului de Comunicare Corportativa, a relatiilor cu mass-media,  inclusiv din pozitia de purtator de cuvant, a comunicarii de criza, a evenimentelor corporate, a comunicarii interne, precum si gestionarea relatiilor cu autoritatile centrale si cu asociatiile profesionale. Totodata, Adina Ionescu a profesat si in domenii de activitate adiacente relatiilor publice,  cum ar fi managementul marcii, comunicarea de marketing sau digitala.

Grupul Renault este singurul constructor auto care are in Romania toate competentele necesare conceperii, dezvoltarii si industrializarii unei masini. Cei peste 16000 de angajati isi desfasoara activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul AILN), Matrite Dacia (Pitesti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucuresti), Renault Technologie Roumanie – Bucuresti (care include Centrul Tehnic Titu), directia comerciala Renault Commercial Roumanie – Bucuresti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) si Renault Credit International (Bucuresti). 

Cursuri viitoare

Nu sunt cursuri

Cursuri trecute

20 oct.
Comunicarea corporativa: integrata sau nu? Argumente pentru abordarea 360° 20 octombrie 2017 Venus Five – Studio Foto Bucuresti
18 nov.

BLOG

Calendar cursuri

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Newsletter

PARTENERI